31 Mart 2012 Cumartesi

İsim Yazılı Erkek Hediyeleri

Erkeğe hediye:)
Kadınlara hediye almakdan daha zordur erkek hediyesi.
Kadınlar için çiçekten tokaya, yüzükten fulara kadar çeşidi bol hediye seçeneği yanında erkekler için çok hayal etmek gerekir. Belli periyodlarla da aldığınız hediye kendini tekrarlar.
Sevdiğiniz erkeğe hediye almak artık çok zorsa, 10. gömlek 9.atkı vb gibi gidiyorsa aşağıda görsellerini vereceğim ürünlere ne dersiniz? Çeşitleri bol tutmaya çalıştım başka farklı önerileri olan varsa heyecanla bekleriz :
Erkek hediyesi, denince akla ilk gelenler arasında cüzdan ilk 5'e girer mi? Tamam, hem ihtiyacı varsa, çabuk eskitiyorsa yine cüzdan alalım, deri cüzdan üzerinebu sefer isim yazdıralım :
Kol düğmeside ilk 5'e girer erkeğe hediye sıralamasında ama bunlar farklı:




Erkeğe hediyede aktif hediye de çok iyi olacaktır, aktif hediye nedir diye sormayın bende bu yazıyı yazarken karşılaştım. Aktif dinamik erkekler için, PITTS S2B uçağı ile 4 boyutlu bir akrobasi uçuşu bunlara bir örnek,yanlış duymadınız, uzman bir pilotla akrobasi uçusu ve kokpitte kaydedilen görüntüler dvd olarak da hediye ediliyor.

Günübirlik yelken, atvlerle safari, motosiklet öğrenme kursları, binicilik ve köy kahvaltısı, aikido dersleri daha neler neler, yeteri kadar özel olmuştur bu seçeneklerde sanırım.

Kitap okumayı seviyorsa, sevmiyorsa karikatür kitapları bile kişiye özel hazırlanıyor artık, ben bayıldım. Belli soruları cevaplıyorsun, sizin isminize özel hazır kitabınız...


Benim bunlara ayıracak param yok deyip kurtulamazsınız, tanıştığınız ilk günden beri çektirdiğiniz tüm fotoğraflarınızı çıkarın, kesin yapıştırın, ister deftere, ister büyük bir kartona, ister çerçeveletin, isterseniz üzerine size özel notlar yazın, işte kişiye özel hediye hem el emeği göznuru hem bedava...


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder