21 Ocak 2013 Pazartesi

Sevgililer Günü Hediyeleri

14 Şubat sevgililer gününün yaklaştığını, kırmızı mutfak aletleri, pırlanta tek taş yüzük tv reklamlarından anlarsınız. Sevgilisi olmayanın bir derdi varken, sevgilisi olanın iki derdi vardır bu zamanlarda.
Sevgililer gününde aşkınıza layık bir program yapmak, en özel hediye, romantik sözler ve daha neler neler...
Her sevgililer gününde bu baskı altında kaç çiftin kavga ettiği istatistikleri incelenmeye değer bence.
Tüm bu cümlelerim sevgililer gününe karşı olduğum izlenimi verse de özel günleri severim, hayatın böyle küçük kutlamalarla renklendiği ve enerji dolduğunu düşünenlerdenim. Ve kadınım ve aslan burcuyum :)

Sevgililer gününün en özellerini gençlik yıllarımda, sevgilim olduğunu bilmeyen ailemden gizli olma heyecanı ile yaşadığımı da itiraf etmeliyim... Evli ve çocuklu 40'larında bir kadının olgunluğu ile bugünlerin tadını çıkardığımı da rahatça söyleyebilirim. Ama bu yılların ortasında eşimle ilk flört yılları, ilk evlilik yılları daha zordu sanki. Hatta minik bir anımı anlatacağım. Yıl bilmem kaç, Ulus Sunset'te harika bir sevgililer günü yemeği, ama tatsız bir kavga ile biten gece, detaylar yok fakat ertesi gün benim ve eşimin bir kaç arkadaşı ile konuşmamız sonucu tek olmadığımızı anlamamız. O günden sonra dışarıda program iptali ama evde her zaman mum ışıklı, kırmızı hakim renkli dekorasyon ve dışarıdan sipariş ( oda bir yıl sushi'nin saat 22:00'de gelmesi ile iptal oldu ya) Başta da söylemiştim 13 yıllık evlilik sonu, sevgililer gününün hazin hali, nine ve dede olmadan önceki son demler. Her şeye rağmen huzurlu, samimi, ateşli olması için çaba getirir halli.

Başlık ve blog hediye ama Allah vergisi bir çene düşüklüğü de bana hediye...

Kişiye özel hediyelerden bahsedeceğim, hangi yaşta, hangi ortamda nasıl hediyelerle özel bir sevgililer günü olacak uzun uzun anlatacağım.

Kendimi bildim bileli hediye paketimi kendim yaratmak isterim ve hediyelerimin özel olmasını isterim, hem aldığım hem verdiğim. Bunun için vakit ayırmak şart elbette.

Sevgililer günü hediyeniz mutlaka size, ilişkinize, paylaşımlarınıza özel olmalı. Her özel günden daha fazla kişiye özel hediye ihtiyacı sevgiliye hediyeler için geçerli sanırım.

Uzun süren bir ilişkiniz varsa, birlikte olduğunuz değerli yılları içeren, harika hediyeler hayal edelim.
Hem kendiniz yapmak isterseniz diye fikirler vereceğim hemde yapılmışı var diye :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder