19 Kasım 2012 Pazartesi

En Özel Hediye

En özel hediye başlığında, kişiye özel hediye blogunda çook farklı ürünler arıyoruz. İsmimize, parmak izimize kadar bize olsun istediklerimiz. Ama bir de bizi yansıtanlar var. Eşyalarımızı kişiye özel yapan, kişiliğimizi, ruh halimizi yansıtanlar. Özellikle heğimizin aynısını kulanmak zorunda olduğumuz, bilgisayar, cep telefonu, okul çantaları, formalar, arabalar ve bu örnekler çoğaltılabilir. Elimizde olmayarak arabamızın aynasına bir süsü asalım, çantamıza anahtarlık takalım istiyoruz. Özel olsun, bizim olsun :)

Hayatımızdaki önemi, değeri en yüksek, en çok birlikte vakit geçirdiğimiz cep telefonlarımız kişiye özel olmasında ne olsun. Telefon kılıfları bizi bu tek düzelikten kurtarıyor, kişiliğimize özel hale getiriyor:)

Telefonlarımızın ekranına sevdiklerimizin fotoğrafını koymak yeterli değil artık, telefon kılıflarımıza da fotoğraflarımızı bastırarak kişiye özel hale getirebiliyoruz:

Ben çok manalı bulmazken, koskaca markalar, o kadar tasarım ekipleri düşünememiş sen düşünüyorsun deyip küçümsediğim olmuştu ama artık herkesin elinde aynı şeyi taşımasınında çok sıkıcı olduğumu düşünüyorum.

Iphone5 daha Türkiye'de satılmıyor ama kılıfları satılmaya başlandı bile, işte işin çılgınlık ve elzem hali buradan da belli.


ve daha fazlası için : www.cizilmesin.com


Iphone 4/ 4 S kılıfları da çok çeşitli :







İpad 2 ve ipad 3 içinde kişiye özel dokunuşlar için farklı kılıflar bulabileceksiniz :





Samsung Galaxy S3 yine tercihi yüksek, çeşidi fazla kılıflara sahip :

Ve diğerleri, ve en farklıları, ve en özelleri....









 
En güzel hediye, en faydalı, en kullanışlı olan değildirde nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder